Menu

kocham bento

bento lunch w mojej wersji

Sakura bento

bentomonia

Wszystko kwitnie - czas więc na kwitnące bento... Niebieski ryż to niebo, marynowana tykwa to gałęzie a kolorowana burakiem rzodkiew to kwiatuchy. Do tego karkówka z sosem sojowym i imbirem, plastry ogóra i ponownie rzodkiew starta na tarce, doprawiona jogurtem, solą i suszoną żurawiną. Koktajlówa pomidorowa próbuje zrobić japońską flagę :)

bm417

 

Komentarze (1)

Dodaj komentarz
  • Gość: [ReylineHayashi] *.centertel.pl

    Jesteś prawdziwą artystką. Mi do ciebie daleko, twoje prace są wspaniałe a rzodkiewka jako sakura prezentuje się wspaniale. Nigdy w życiu bym na to ni wpadła:) Cudowne i inspirujące:)

    pozdrawiam
    www.japonskiwachlarz.blogspot.com

© kocham bento
Blox.pl najciekawsze blogi w sieci